Nantwine

Mijn naam is Nantwine Janssen.

Nantwine op Angel

Nantwine op Angel

Als 10 jarig meisje ben ik op de manege in Gendringen begonnen met ponyrijden bij de Fam. Schepers. De Fam. Schepers heeft mij de basis van het paardrijden geleerd. In de 7 jaar dat ik in Gendringen heb gereden heb ik verschillende lessen gegeven. Na 1.5 jaar ben ik begonnen met gymnastiekles op het paard. Dat was erg leuk en ik heb veel lachen. Na half jaartje kreeg ik zelfs de beginnerslesjes en ook op zondag gehandicapten om les te geven.

In de laatste 2 jaar had ik onder tussen een verzorgpaard Lindsey. Toen heb ik eerst bij de Montferlandruiters les gehad en later privéles van Wilco. Wilco was erg streng en consequent met lesgeven. Lindsey heb ik ook op de wedstrijd uitgebracht en met haar reed ik L1. Op een gegeven moment was de dochter van men. Koenen groot genoeg om Lindsey te rijden dus moest ik stoppen.

Toen ben ik bij Wilco gaan helpen. Ik vond hem toen wel erg leuk. Zo ben ik meer verschillende paarden komen te rijden. Daar heb ik ook heel veel van geleerd.

We kregen een relatie en we gingen samen paarden zadelmak maken. Ik mocht ook op de wedstrijdpaarden rijden en deze uitbrengen op de wedstrijd. Ook hebben we verschillende veulens gefokt en gekocht. Dat was elke keer weer een wonder.

Nu rij ik Angel. Deze hebben we als 3 maand oud veulentje gekocht. Met zadelmak maken was ze een draak en rodeopaard en heeft ze me er heel veel af gebokt. Na 1,5 jaar begon ze me eindelijk te accepteren, nu zijn we dikke maatjes en ze gaat voor me door het vuur. Ze loopt nu L1 dressuur, B springen en we hebben al heel wat crosslessen bij Jan Oortveld gevolgd. Voor het springen/crossen heeft ze zeker aanleg. Dit vind ze ook super om te doen.

Bedankt voor het lezen en we houden u op de hoogte.

Met vriendelijke groet,

Nantwine Janssen