April Dance

Kopie van 5 sept 2011 april 099 (2)April is een mooie 7 jarige merrie ( Royal Dance x Belmondo) die we zelf gefokt hebben uit onze Z dressuur merrie Kingsley ( Belmondo x Record ).

April hebben we zelf zadelmak gemaakt maar heeft helaas, door een blessure, enige tijd op rust gestaan. In die tijd hebben we alle foto`s laten maken voor een PROK certificaat en ze heeft deze ook gekregen. Gelijktijdig hebben we haar laten dekken door de hengst Sorento. We hebben daarvan nu een 3 jarige ruin Fabulous Dream ( Sorento x Royal Dance).

April was makkelijk zadelmak te maken en zeer leergierig. Ze snapte al snel wat de bedoeling was. Daarna heeft ze 2 jaar op rust gestaan en we hebben haar daarna weer rustig in training genomen. Eerste dag gelongeerd en de 2e dag waren we alweer aan rijden. Ze loopt op dit moment L2 dressuur met winstpunten.. Ze is rustig op de trailer en op vreemd terrein. Ze heeft geen stalgebreken en ze is eerlijk in omgang. April bijt of slaat niet en ze is gemakkelijk bij de smid tijdens het bekappen. Ze is voorwaarts maar makkelijk te rijden. Ze heeft een fijne mond en 3 goede basis gangen. Elke dag weer een plezier om met dit paard te mogen werken.

Dylan ons zoontje van 7 jaar oud mag, als we April gereden, er even op om droog te stappen. Zoveel vertrouwen hebben we in haar dat ze geen gekken dingen doet.

April Dance is verkocht aan de Intermediair amazone Cristina Verkooijen uit Belgie. Wij wensen Cristina veel plezier en succes, en een sportieve carrière met April Dance.